Ja, undskyld, men mikro influencere er vejen at gå, hvis man skal overleve i marketingsgamet. Det er sådan set for virksomhedens overlevelse, vi påbyder dig at gå i gang med at bruge mikro influencere – eller måske bare influencere i det hele taget, hvis I ikke er kommet i gang med det.

Du har sikkert læst indlægget om, at mikro influencere bliver det helt store i 2018. Og netop derfor skal I også til at komme i gang!

Det er ikke bare noget, vi siger. Mange af de større virksomheder har allerede givet sig i kast med influencerne. For eksempel den store virksomhed Musical.ly, som du kan læse om her. Og du har helt sikker også lagt mærke til de mange sponsorerede indlæg, der findes hos de større bloggere og youtubere.

Fordi mikro influencerne er en endnu mere pålidelig marketingsform, har du måske ikke lige lagt mærke til, hvilke virksomheder der har givet sig i kast med at bruge dem, men de er derude.

Hvorfor ikke?

Det lyder måske fjollet at spørge sådan, men helt ærligt. Selvom I starter ud i det små med en lille testkampagne, så har I ikke noget at tabe. Selvom I nøjes med én, fem eller ti mikro influencere, er prisen så lav, at det er dumt ikke at give det et skud. Desuden er det utroligt nemt at gå til. For jer som brand handler det bare at finde ud af, hvordan influencerne kan bidrage til jeres marketing. Hvis I selv vil bruge tiden på at finde de influencere, der kan virke for jer, kan du læse indlægget her, om hvordan du finder dem.

Hvis I bare gerne vil prøve det ad og se, hvordan det virker, kan I bruge MINFLU. Så finder vi de mikro influencere, der passer til jer og jeres kampagne, så I kan prøve det af.

The human touch

”Menneskeligheden” er vigtigere end nogensinde. Det gælder ikke kun for virksomheder derude, det gælder også for medier, politikere og kendte i det hele taget. Som forbrugere hungrer vi efter at kigge med i maskinrummet, og vi gider ikke længere bare få solgt ting. Bare se på, hvordan Facebook ændrer deres algoritmer til, at der skal være mere personlighed i vores newsfeed. Derfor er det så vigtigt for jer som brand allerede nu at komme med på mikro influencer – bølgen, så I hurtigt kan finde jeres ’human touch’ i jeres marketingsstrategi.

Skriv et svar