VI GIVER "THE HUMAN TOUCH" TIL DIN MARKETING KAMPAGNE

Vi forbinder mikro influenter fra primært Danmark, med danske brands og bureauer.

Vi hjælper brands med at nå et større publikum igennem ærlige historier og meningsfuldt engagement.

Magien som spredes af mikro influenter skaber troværdig brand kendskab. Det sker igennem oplevelser med produkter fra ven til ven.

Budskabet formidles igennem interaktionen med et større publikum, hvor fokus ikke er på følgerne, men målgruppen. Kun på den måde formidler vi budskabet og brandets værdier til de rigtige personer.

I MINFLU er vores grundlæggende værdi KVALITET. Vi formidler ikke bare budskaber. Vi udformer og eksekverer marketing kampagner ud fra erfaringer fra både store og mindre influencer kampagner og på baggrund af kundens ideer og målsætninger.

YDELSER

Brand Awareness

Brand Awareness er forbrugerens evne til at genkende et mærke, hvilket er afgørende i deres købsbeslutning. Med autentiske historier fra vores mikro influenter, skaber vi stærke relationer og brand awareness på Instagram.

Campaign Awareness

Start en marketing kampagne med mikro influenter, eller inddrag dem i jeres allerede nuværende marketing strategi. Mikro influenter bidrager med autentiske og troværdige historier for din kampagne.

Product Awareness

En product awareness kampagne med vores mikro influenter er oplagt , hvis du vil have stærk relation og kendskab til et bestemt produkt og brugergeneret content på Instagram.

Event Promotion

Mikro influenter er oplagte til at promovere dine events, arrangementer eller koncerter. Det kan f.eks. være for at styrke kendskabet til et event eller billetsalg i bestemte geografiske områder.

Generating Traffic

Det er ikke kun din annoncering og organiske blogindlæg som leder trafikken videre. Mikro influenter og Instagram er et stærkt match, hvis man søger autentiske historier og som kan lede trafikken videre til dine egne sociale medier eller webshop.

Product Launch

Skal du lancere et nyt produkt? Så er det helt oplagt at bruge mikro influenter. Når du lancerer nye produkter, kan du få vores mikro influenter til at promovere det med posts og stories spækket med autentiske historier.

HVAD VI LAVER

Vi forbinder mikro influenter fra Skandinavien med brands og bureauer fra hele verden.

Mennesker – der fortæller mennesker om deres egen oplevelse med produktet.

KONTAKT

© 2022 Micro Influencer Marketing by MINFLU. All rights reserved