Sidder du og kigger på din Instagram-profil lige nu og overvejer, hvad du kan gøre med alle dine følgere? Så har vi svaret til dig! Du skal selvfølgelig svinge dig op til at blive influencer! ”Men hvordan gør jeg det?”, tænker du nok. Det er faktisk ikke så svært endda.

For at du kan blive influencer, skal du have lyst til at reklamere for forskellige virksomheder og brands med din egen personlige profil. Det er ikke alle, der har lyst til det, og det er også okay. Det kan også være, du ikke gider bruge tiden på det, og så er det sådan. Men hvis du til gengæld er typen, der godt kan lide at få nogle nye og sjove udfordringer og gerne vil have lidt gratis ting nu og da, så er en mikro-karriere som mikro-influencer vejen, du skal gå!

For at brandsene og virksomhederne skal vælge dig og din profil på Instagram som en influencer, kræver det et bestemt antal følgere. Hvis du kun har 30 eller 100, så er det ikke nok til, at brandet kan se dig som en reklamesøjle. Du er nødt til at have 1000 følgere eller mere for at have nok ”influence” på de mennesker, der følger dig.

Udover det behøver du faktisk ikke så meget. Fordi det at være en influencer er den moderne måde at lave ”mund-til-mund”-reklame, så skal det være så realistisk som muligt og så tæt på en helt almindelig profil som muligt. Hvis dine posts bliver for ”reklame”-agtige, vil dine følgere tænke mindre om både dig som influencer og brandet. Så både som brand og influencer vil man gerne have en så ”naturlig” og almindelig Instagram-profil som muligt.

Hvad indebærer det?

At være en MINFLU-influencer er ikke meget mere end bare at have 1000 følgere og tage imod opgaver. Men det handler lige så meget om at have sjov med at integrere de produkter, du får stillet til rådighed, i dit daglige liv. Jo mere du kan gøre produktet til en del af hverdagen og dokumentere det, desto bedre. F.eks. hvis du har en Instagram-profil, hvor det primært handler om kager, vil du natuligt få givet opgaver, hvor det handler om en madvarer eller at bage noget med produktet. Så samtidig med at du skal forsøge at integrere produktet i din hverdag, vil vi heller ikke tilbyde dig noget, som ligger langt væk fra dét, du normalt poster.

Udover det behøver du faktisk ikke andet for at blive en del af MINFLU-familien.

Hvis du vil vide mere om at være en influencer, kan du læse den artikel om at lave det perfekte Instagram-billede eller denne her om at komme tættere på de 1000 følgere.

Skriv et svar