Det er nemt at være på Instagram og nogle hundrede følgere. Dine venner, familien, netværket. Men at komme tættere på de 1000 følgere er lidt sværere, og specielt hvis du gerne vil have de følgere, som rent faktisk også kan li’ det, du poster

Her får du 8 nemme og simple tips til at få flere følgere

1. Giv din profil en forårsrengøring

Først og fremmest skal din profil være strømlignet. Hvem er du? Hvad poster du billeder omkring? Hvad kan nye følgere forvente? Jo mere du giver i navnet, billede og bio – teksten, jo bedre. Ellers kan du måske risikere, at nogle følgere troede, de skulle forvente noget andet, og så smutter de måske igen. En god idé er også at holde din profil i et bestemt farvetema, som gør den behagelig at se på. Det kan godt virke uoverskueligt, men hvis du bruger en planlægningsapp som f.eks. Preview, kan du nemt planlægge og designe dit feed! På den måde kan du skabe en rød tråd på din Instagram.

2. Find ud af hvilket signal du gerne vil sende

Denne her er ret vigtig. Hvad er det, du gerne vil vise dine følgere? At du fester meget? At du er familiefar, eller at du elsker at træne? Måske er det mere end én af de ting, men det er nødvendigt, at du tænker over, hvad følgerne skal forvente. Hvis du er en lille smule af alting, så vis det. Og vær tydelig omkring det!

3. Gør noget ved dine fotograf-evner

Du behøver ikke kunne tage billeder som en professionel fotograf, men måske bør du lige tage et kig på en Youtube – video eller to, der kan fortælle noget om, hvordan du tager bedre billeder. Ikke artistiske eller fotografagtige men bare bedre og skarpere. Der er også meget inspiration at finde på Pinterest til hvordan du kan tage gode billeder fra nye vinkler.

En andet godt tip er også, at lade sig inspirere af andre på Instagram. Ser du et flot billede, så gem det og vend tilbage til det!

4. Post billeder tit

Dine følgere behøver dig! Sådan skal du i hvert fald tænke. Og de har derfor også brug for kigge på dig fra tid til anden. Med de nye algoritmer kan det være svært hele tiden at blive vist i feedet. Så derfor er du nødt til at poste noget nyt én eller to gange om dagen, hvis du vil have en chance for at blive vist. I hvert fald mere end hvis du poster én eller to gange om ugen.

5. Brug de rigtige hashtags

Du kender sikkert allerede denne regel – og de gode hashtags. Men derfor skal du også huske på den! Det rigtige hashtag kan få dig langt ud i det cyberspace, du gerne vil overtage. Det er også vigtigt i forhold til den nyeste funktion, hvor man kan følge hashtags. Her er der også en stor mulighed for at dine nye følgere finder dig. Hvad de helt rigtige hashtags er, ved du bedst selv indenfor lige netop DIT område. Kig efter dem, der bliver brugt ofte, men ikke for ofte. Så sikrer du dig, at dine billeder ikke bare flyder ud med strømmen.

6. Interagere med dine følgere!

”Follow4follow” eller ”like4like” er døde fraser. Næsten i hvert fald. Men det tæller stadig. Du skal bare bruge det ordentligt. Instagramere vil stadig gerne have mange følgere og likes, præcis ligesom dig. Men en kommentar på et billede, som du helt ærligt godt kan lide, vil få dig langt. For det kan man føle.

7. Glem ikke teksten

Selvom Instagram er billederne og hashtaggenes medie, skal du stadig lave en tekst til dit billede. Hvad viser det? Hvorfor har du postet det? Nogle gange kan emojies og hashtags være nok, men ikke altid.

8. Brug hele Instagram

Hvis du endnu ikke har fået gang i din Instagram – story, så er det ved at være på tide. Mange mennesker tager bare et kig på de stories, der ligger og venter, i stedet for at scrolle igennem hele feedet. Man kan bruge det til at udforske nye, fede instagramere. Derfor er det også noget, du skal fokusere på. Smid nogle hashtags på og måske navnet på din by, så det kommer langt ud. På den måde kan dine nye følgere nemmere finde dig.

Her kan du finde flere tips til, hvordan du får flere følgere på Instagram.

Når du så har nået de 1000 følgere, så glæder vi os til at byde dig velkommen i vores store MINFLU – familie.

Du kan tilmelde dig lige her.

Source: Hubspot

Skriv et svar