Din marketing har brug for at blive bedre. Det sker hele tiden. Nogle gange har du brug for noget lidt ekstra for at bringe nye kunder i butikken. Men I har måske heller ikke penge I virksomheden til at lave en vild og nytænkende kampagne hver gang. Og det er heller ikke nødvendigt. Faktisk behøver I bare en gruppe micro influencere til at gøre det for jer.

Ny gruppe influencere hver gang

Sagen er nemlig, at micro influencere kan være med til at vise både jeres produkter, kampagner og hele virksomheden fra en helt ny side, når I l ader dem. De er nemlig ikke vinklet ind i, hvad I ser hver dag eller har været med til at udvikle kampagner eller produkter og kan derfor bringe noget nyt til hver enkel kampagne.

Her handler det også om, for jer som virksomhed at lave en aftale med et bu reau, hvor det giver mening og er muligt for jer at få en ny gruppe af influencere hver gang, I lancerer et nyt produkt eller kører en kampagne.

Selvfølgelig er der ingen grund til at lade en gruppe af influencere gå, hvis det bare virker supergodt med ne top den gruppe. Så bør I i stedet går dem til ambassadører for virksomheden.

Læs mere om det her.

Få hjælp, når I sidder fast

Udover at bruge micro influencerne, når I skal lancere nye produkter, så kan I også med stor fordel hente dem ind, hvis I sidder fast i en af kampagneproces. Ofte har de en vinkel på, hvordan en marketingskampagne kan se ud, hvis den skal henvende sig til netop deres følgere.

Så kontakter I et bureau som MINFLU og beder om en gruppe af influencere med for eksempel træning som ét af deres emner, kalder dem ind og hører ad, hvad deres følgere kan lide. På den måde får I fokus på et bestemt emne, men der kommer flere forskellige typer af micro influencere indover. Som selvfølgeli g efterfølgende kan gøre bruge af kampagnen.

Skriv et svar