Influencer marketing-markedet vokser. Det har du allerede sikkert opdaget. Og hvis du selv planlægger noget influencing selv, så er der nogle forskellige trin, du bør gå i gang med først.

Ført og fremmest kan du starte med at læse vores otte trin til at få 1000 følgere. Udover det er der nogle ting, som du skal tænke over, før du kan komme i gang som rigtig influencer.

Du skal selvfølgelig finde ud af, hvor meget tid og hvor stor en indsats du vil ligge i arbejdet. Vil du gerne lave en kampagne om ugen, én om måneden eller bare når du lige føler for det? Det gør det ikke kun nemmere for dig selv, for så ved du, hvor engageret, du kan være. Det er også en stor hjælp for dem, der skal arrangere og eksekvere kampagnen – om det så er brandet eller et bureau.

Derefter skal du finde ud af, hvilke af dine sociale medier, du vil bruge i dit arbejde som mikroinfluencer. Hvis du har mere end din Instagram-profil, som måske kunne have influencerpotentiale – det kunne være din blog eller måske en youtube-kanal – så skal du finde ud af, om du gerne vil lave kampagner på bare én kanal eller dem alle tre.

Hvis du er helt ny i arbejdet, så kan det være en god idé bare at starte med din Instragramprofil. Og hvis du så gør det, så kan du altid arbejde dig ud i at tage flere kanaler med, efterhånden som du bliver bedre og får flere følgere.

Join et influencer bureau

For du kan få mest ud af din influencer-karriere, kan det være nødvendigt, at du joiner et netværk eller endnu bedre at du skriver dig op hos et influencerbureau. Især hvis du er helt ny som mikroinfluencer. På den måde kan du nemmere få jobs fra de forskellige brands, og du har mulighed for at få svar på nogle af de mange spørgsmål om det at være influencer, du måtte have.

Et bureau kan give dig dét og kan også hjælpe dig med at komme i gang på den helt rigtige måde. Der er også muligheden, at du joiner en influnecerplatform. Men ulempen ved dem er, at de kun er platforme. Du kan få jobs, men der er ikke rigtig nogen, der kan hjælpe dig med at komme i gang på en ordentlig måde eller kan besvare de spørgsmål, du har.

Et bureau er mere som en lille – eller stor – familie, fordi du som influencer er rigtig vigtig, og ofte vil de gerne lære dig godt at kende. Jo mere hjælp og networking du kan få, desto bedre.

Det er godt for både dig selv som mikroinfluencer, for bureauet, der kan holde styr på dig og selvfølgelig kunden, eller brandet, som vil have nemmere ved at finde dig og vælge dig til et job.

Join vores MINFLU familie her…

Skriv et svar