MINFLU VLOG

TÆNK MICRO INFLUENSER IND I JERES 360 MARKETING KAMPAGNE

Hør SoMe Coordinator Stine fra Royal Unibrew beskrive, hvordan de tænker micro influencer marketing ind i deres 360 graders marketing kampagne. En gruppe af micro influenser levere en troværdig og uvurderlig brand awareness til jeres kampagne, som andre medier og egne kanaler ikke formår. Micro influenser kan noget helt unikt, som man ikke opnår andre steder. De giver et “human touch” til kampagnen og Stine kan mærke, at det skaber en øget interesse i deres produkter.

STYRK JERES BRAND MED MICRO INFLUENCER MARKETING

Hør Rasmus fra River Online fortælle om, hvordan deres kunder i en stigende grad har opnået en øget brand awareness ved brug af micro influenser. River Online er et marketing bureau med kontor i Kolding, Aalborg og Hamborg, som har DK’s bedste nørder indenfor SEO, AdWords, Facebook mm. Rasmus oplever en stigende efterspørgsel efter micro influenser og kampagner på Instagram. Her har vi i MINFLU hjulpet River Online’s kunder med brand awareness, produktsalg, event promotion og meget mere.

MICRO INFLUENSER @LUNAMELIN BAGTE MOKAÏ KAGEN

I samarbejde med MOKAÏ afviklede vi kampagnen “More Than A Drink”, hvor fokus var campaign awareness. Kampagnen var lidt unik, da budskabet ikke var at udbrede og markedsføre MOKAÏ produkterne, men i stedet nogle kageopskrifter med MOKAÏ’s smagsvarianter lavet af macro influencer Liv Martine. Liv Martine blogger om bagning, madlavning og livsstil og så er hun dobbelt vinder af Den Store Bagedyst. I MOKAÏ’s 360 marketing kampagne i samarbejde med Liv Martine, hjalp vi dem med 30 micro influencers, som bagte MOKAÏ kagerne udfra Liv Martine’s opskrifter. Hver enkel micro influenser valgte deres favorit MOKAÏ, som de bagte kage med og viste hele processen for deres følgere. MINFLU’er @lunamelin valgte kagen Jordbær & Lime Cheesecake, som naturligvis indeholdt smagen af MOKAÏ’s Jordbær & Lime cider. Hør Luna Melin snakke om kampagnen, hendes oplevelser med kagen og ikke mindst hvad hun synes er fedt ved en sådan micro influencer marketing kampagne. 

MOKAÏ HISTORIEN BAG "MORE THAN DRINK" KAMPAGNEN

Da vi var på besøg hos MOKAÏ, tog vi en snak omkring budskabet og historien bag “More Than A Drink” kampagnen. Stine Nordgaard snakker i videoen om, hvordan kampagnens navn egentlig lagde lidt til højrebenet, hvordan de kom på ideen til at bruge Liv Martine og hvorfor micro influenser var et ‘must’ til at sprede konceptet. Micro influencer marketing skulle nemlig give kampagnen det menneskelige aspekt og hjælpe kampagnen til at nå endnu bredere ud på Instagram.

Ja og så er der en bonus i at micro influencers tager så gode billeder, at MOKAÏ kan bruge deres content direkte på deres egne sociale medier. Det giver en masse brugergenereret content, hvor produkterne præsenteres i forskellige miljøer.