For at I som brand kan finde den helt rigtige platform, som kan sætte gang i jeres influencer-marketing, er I nødt til at være tålmodige.

Det nytter ikke noget at tage den første og bedste fra Google. For det kan godt være, det er en god platform, men det betyder ikke, at det er den rigtige til lige præcis jeres brand og jeres behov. Så før I springer ud i det, så er I nødt til at sætte jer ned og finde ud af, hvad I skal bruge.

Hvad er budgettet?

Først og fremmest skal I finde ud af, hvad I gerne vil bruge af penge i forhold til at bruge influencer-marketing. Det er det allerførste skridt, før I overhovedet skal begynde at tænke på at vælge en platform som løsning. At bruge influencere behøver slet ikke være dyrt, men det kan det blive, hvis I ikke tænker det hele vejen igennem.

Så sæt jer ned og lav et budget over alle de udgifter, I kunne forstille jer at have i forhold til at starte på influencer-marketing. Platformen vil nok blive den dyreste post i budgettet, uanset hvilken I ender med at vælge. Derfor er det også vigtigt, at I vælger den rigtige.

Derudover skal I lave en analyse over, hvornår I vil få de penge retur, som I investerer. Hvis I allerede gør i marketing på sociale medier, så ved I også, at pengene og kunderne ikke kommer lige med det samme. Og det samme gælder for influencer-marketing.

Hvordan bruger vi platformen?

Har I nogen i jeres virksomhed, som er gode til at installere nye platforme? Hvis ikke, er det nødvendigt at vælge en platform, som I alle sammen kan bruge. Før I vælger platform, skal I lige finde ud af, hvordan I arbejder med nye platforme, og om I er gode til det. Det er nødvendigt, fordi I skal finde en platform, hvor alle kan finde ud af at bruge den.

Det vil sige, at hvis I ikke er så stærke i det, så skal I finde en platform med høj usability.

Den ”nemme” løsning

Hvis I så finder ud af, at firmaet ikke rigtig har budgettet til at få installeret en helt ny platform, men I stadig gerne vil arbejde med influencer-marketing i jeres strategi, så er der andre måder, som egentlig er både billigere og nemmere for jer.

Løsningen er at vælge et influencer-bureau, som har både platformen og erfaringen til at finde de helt rigtige både mikro- og makro-influencere til hver eneste af jeres kampagner. På den måde behøver I ikke investere i en platform selv, men I har stadig muligheden for at dykke lidt ned i, hvordan en platform til influencere virker.

Kilde: Tapinfluecers

Skriv et svar