Det kan være svært at få den opmærksomhed, du gerne vil have som microinfluencer. Selvom du ikke har sat baren særligt højt, er det stadig nødvendigt med opmærksomhed på dine posts og din profil, så du kan få flere følgere og dermed opmuntre brands og bureauer til at vælge dig til deres kampagner. Her får du fem apps, der kan hjælpe dig med at skille dig ud.

VSCO

Du kender sikkert denne app. Den er populær, fordi den kan give dig endnu flere filtre end Instagram. Den har også forskellige redigeringsværktøjer, som for eksempel at du kan redigere i din hudtone, så dine billeder kan blive så perfekte som muligt. Derudover kan du poste billedet direkte fra appen og over i dit Instagramfeed.

Appen finder du her

Pixlr

Denne app er andeledes fra VSCO. Den har forskellige filtre til at lægge over dine billeder, men den er også lidt mere sjov end bare det. Du kan for eksempel lægge forskellige ”overlays” på, eller du kan tilføje tekst på selve billedet, før du poster det. Du kan også gemme de filtre, du bruger, så du kan bruge dem igen og igen. Det gør det nemmere, hvis du for eksempel gerne vil have det samme udtryk på alle dine posts.

Klik her for at downloade appen

Videohance

Den her er til dig, der laver videoer. Både til posts på Instagram og til din Instagramstory. Du kan tilføje forskellige filtre – også flere end dem, du kendere fra Instagrams egen app. Og så kan du lave forskellige overlays, som gør dine videoer lidt sjovere eller lidt mere cool. Den er til dig, der gerne vil tilføje lidt ekstra til dine influencer-videoer.

Tjek appen ud

Instagram Insights

Siden Facebook købte Instagram, kan du nu tjekke dine insights for Instagram GENNEM Facebook. Det kan du kun, hvis du har sat din Instagramprofil til en business-profil. Hvis du ikke bruger Instagram til meget mere end at dele billeder fra dagligdagen og som microinfluencer, så er det måske ikke en app, du behøver. Men det kan være ret brugbar information, både til dig og dit influencerbureau.

Følg dette link for at læse mere om det

Hootsuite

Denne app er også rigtig god til at analysere din Instagramprofil. Men den kan du finde ud af, hvem dine følgere er, hvor de bor og så videre. Det er fantastisk information til det bureau, som har hyret dig som microinfluencer, fordi de på den måde meget bedre kan matche dig med de brands, hvor det passer til kampagnerne.

Tjek ud, hvordan den virker lige her

For flere tips til at gøre din Instagramprofil og posts bedre, så kan du læse vores indlæg om det perfekte Instagrambillede eller 6 måder at få dine Instagramposts til at skille sig ud.

Kilde: HubSpot, SociallySorted

Skriv et svar